Herken je dit?

Het zonnetje schijnt. Je hebt zin om naar buiten te gaan. Even een rondje wandelen en wat tijd voor jezelf. Ondanks dat de kinderen bijna volwassen zijn, is er thuis altijd veel te doen. Je twijfelt. Je hebt ook tijd voor jezelf nodig maar het is ook fijn als de klussen in huis eindelijk eens klaar zijn. Na lang wikken en wegen pak je je jas en ga je naar buiten. Eindelijk een keer voor mezelf gekozen! Maar tijdens het wandelen denk je steeds aan alles wat er thuis nog op je ligt te wachten. Nou heb ik een keer voor mezelf gekozen, maar wat schiet ik ermee op als ik er niet van kan genieten? Waarom voel ik me nou weer schuldig?

Je werkweek zit er bijna op. Voor het eerst sinds lange tijd heb je een vrijdagmiddag vrij genomen. Op het moment dat je je laptop afsluit zie je nog net een mailtje binnenkomen. Ahh... nee, denk je. Een collega vraagt of jouw adviesrapport al klaar is. De deadline is pas over een paar dagen, maar hij wil het nu al hebben. Zuchtend en mopperend ga je aan de slag. Je baalt als een stekker. Dit had ook wel kunnen wachten tot maandag. Wanneer zeg ik nou eens nee? Het gaat me toch niet gebeuren dat ik straks veertig plus ben en nog steeds doe wat anderen zeggen?! Waarom ben ik zo goed voor anderen en niet voor mezelf?!

Het jaarlijkse vriendinnenweekend komt er bijna aan. Je hebt er veel zin in en je ziet er als een berg tegenop. Je weet dat je het nodig hebt om op tijd naar bed te gaan, terwijl de rest het liefst tot in de vroege uurtjes op stap gaat. Ondanks dat jullie goede vriendinnen zijn, en al meer dan twintig jaar bevriend zijn, durf je het niet tegen hen te zeggen. Tegelijkertijd denk je: het is toch te gek voor woorden dat ik dat niet durf te zeggen?! We kennen elkaar zo goed. Dat moet toch kunnen! Maar je wilt geen spelbreekster zijn en je bent bang dat ze daardoor niet meer bevriend met je willen zijn.

Hoe zou het voor je zijn als ...

 • je geniet van de tijd die je voor jezelf vrij gemaakt hebt omdat dat belangrijk voor jou is?
 • je voor jezelf opkomt en mensen je nog steeds aardig vinden?
 • je doet wat goed is voor jou, ondanks wat anderen ervan vinden?
 • je je een volwaardig lid van je team voelt aan wie je collega's advies vragen in plaats van dat ze werk bij je dumpen?
 • je in jezelf gelooft, zelfvertrouwen hebt en je daardoor als een zelfbewuste vrouw door het leven gaat?

Dat is zeker mogelijk. Ook voor jou! Lijkt het je wat? Geef je dan op voor het traject Kom op voor jezelf. Dit traject is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die zich onzeker voelen en daardoor moeite hebben om voor zichzelf op te komen.


In dit traject leer je hoe je nee kunt zeggen tegen anderen en ja tegen jezelf. We onderzoeken waarom je het lastig vindt om voor jezelf op te komen en wat je nodig hebt om dat wel te doen.

In dit traject:

 • 7 sessies van 1 tot 1,5 uur
 • Gesprekken en oefeningen wisselen elkaar af
 • Je doet wat goed is voor jou, ondanks wat anderen ervan vinden?
 • Je krijgt informatie en oefeningen mee na elke sessie, zodat je thuis ook lekker aan de slag kunt

Aan het eind van het traject ˜Kom op voor jezelf

 • kies je bewust voor tijd voor jezelf omdat jij dat belangrijk vindt. Je trekt je niets aan van de mensen die op dat moment iets van je willen of dat er nog allerlei dingen in huis gedaan moeten worden. Je geniet van het moment met jezelf en laadt weer helemaal op.
 • kom je op je werk voor jezelf op en geef jij je grenzen aan omdat je vindt dat jouw mening er ook toedoet. Je laat je horen in de vergaderingen. Je kijkt of je tijd hebt voor bepaalde klussen. Is dat niet het geval dan geef je in alle rust aan jij er geen tijd voor hebt en dat iemand anders het op moet pakken. Doordat jij duidelijker bent, merk je dat anderen het fijn vinden dat zij nu ook beter weten waar ze aan toe zijn.
 • geniet je met volle teugen van je vriendinnenweekend en ga je op tijd naar bed omdat jij dat nodig hebt. Je doet wat goed is voor jou en daar voel je je heerlijk bij!

Ik ben er klaar voor! Doe mij dit traject!

De investering voor dit traject is 765,- euro.

Stuur een mail met je naam en telefoonnummer naar info@ynskeveenstra.nl en dan neem ik snel contact met je op.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt het ˜Kom op voor jezelf traject?
  We spreken in het begin wat vaker (bijv. elke week of om de twee drie weken) af. Gedurende het traject komt er wat meer tijd tussen de afspraken. Dat betekent dat het traject vier tot vijf maanden duurt.
 • Is het traject online of offline?
  Omdat we niet alleen gesprekken met elkaar hebben, maar ook oefeningen doen, vindt het traject offline, in Woerden, plaats.
 • Ondanks dat ik nu echt met mezelf aan de slag wil, ben ik bang dat het mijn leven overhoop gooit. Moet ik het dan wel doen?
  Natuurlijk is het spannend om met jezelf aan de slag te gaan. Je kunt er vanuit gaan dat er dingen in je leven veranderen, maar je bent er nog altijd zelf bij. Dus het is aan jou hoeveel er verandert. In het traject is hier ook aandacht voor.
 • Is het echt mogelijk om op deze leeftijd nog te veranderen?
  Als jij bepaalde dingen wilt veranderen, dan gaat je dat lukken. Als je denkt dat het je niet lukt, dan lukt het ook niet.
 • Hoeveel tijd ben ik kwijt tussen de coachingssessies?
  Tussen de coachingssessies vindt de echte magie plaats. Dus hoe intensiever jij met alles aan de slag gaat, des te groter het resultaat is. Mijn advies is om er regelmatig mee bezig te zijn.
 • Kan ik een losse sessie bij je boeken?
  Mijn ervaring is dat een enkel coachingsgesprek niet voldoende is om nieuw gedrag aan te leren. Daarom werk ik alleen met trajecten.

Ja! Dit is wat ik wil!

Stuur een mail met je naam en telefoonnummer naar info@ynskeveenstra.nl en dan neem ik snel contact met je op.