Als therapeut, coach of andere dienstverlener ben je het liefst bezig met het helpen van mensen. Maar ja, het hebben van een website of flyer is toch ook wel handig. Vol goede moed ga je aan de slag met het schrijven van de teksten. Na weken ploeteren zijn ze klaar en dan slaat de twijfel toe. Wat je nodig hebt is iemand die even met je meeleest, je teksten corrigeert en/of redigeert als dat nodig is en kijkt of je boodschap duidelijk overkomt. Bij YNSKE COACHING & COMMUNICATIE kun je ook terecht voor dit soort vragen. Ook voor het schrijven van teksten voor flyers, social media en nieuwsbrieven ben je bij mij aan het goede adres. Wil je je website opfrissen? Ik kijk graag met je mee of de structuur en de teksten nog aansluiten bij je ideale klant. Als ik je werk uit handen neem, kun jij richten op wat jij het liefst doet.

De puntjes op de i - tekstcorrectie

Bij 'de puntjes op de i' kijk ik of de woorden in je tekst goed geschreven zijn. Klopt alle grammatica? En weet je wat? De interpunctie neem ik ook nog voor je mee.

  • Spelling
  • Grammatica
  • Interpunctie

Van A tot Z - teksten schrijven

Geef je het liefst alles uit handen? Dat kan natuurlijk ook. Jij bent van de inhoud, ik van het schrijven. Samen maken we er iets moois van. Zo kan ik op basis van diverse teksten één mooi artikel maken. Of ik interview jou en maak er een aansprekende tekst van. Stel je wilt een artikel voor je nieuwsbrief, dan krijg je er als bonus nog een tekstvoorstel voor je social media bij! Handig toch?!

Mijn aanbod


Uurtje factuurtje

Jij bepaalt vooraf hoeveel uur ik mag besteden

Ik maak een inschatting hoeveel ik daarvoor kan doen

Prijs op aanvraag

Het complete pakket

Een vaste prijs voor alle werkzaamheden zoals we die afspreken

Geen verrassingen achteraf

Prijs op aanvraag

De strippenkaart

Ideaal voor kleine vragen

6 uur voor de prijs van 5

Prijs op aanvraag

Geïnteresseerd? Stuur me snel een mailtje en dan neem ik vrijblijvend contact met je op. Dan kijken we samen wat je precieze vraag is en welk pakket voor jou het meest voordelige is. Vervolgens maak ik een offerte op maat. Samen maken we er iets moois van.